Ministerul Familiei a lansat al doilea apel pentru proiecte privind crearea unei reţele de centre de zi pentru copiii expuşi riscului de a fi separaţi de familiei

1
61
Ministrul Familiei, Natalia Intotero, anunță că aproximativ 4.500 de copii pot fi ajutați să rămână în mijlocul familiei, după ce Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse a lansat al doilea apel pentru proiecte privind crearea unei rețele de centre de zi destinate copiilor expuși riscului de a fi separați de familie.
  • ”Aproximativ 𝟒.𝟓𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐜𝐨𝐩𝐢𝐢 pot fi ajutați să rămână în mijlocul familiei.
Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse a lansat al doilea apel pentru proiecte privind crearea unei rețele de centre de zi destinate copiilor expuși riscului de a fi separați de familie”, transmite sursa citată.
  • Astfel, până la data de 𝟭𝟴.𝟬𝟮.𝟮𝟬𝟮𝟰, 𝗼𝗿𝗮 𝟮𝟯:𝟱𝟵, furnizorii publici de servicii sociale acreditați în condițiile legii și care funcționează la nivelul comunelor, orașelor și municipiilor pot depune proiecte individual sau în parteneriat cu alți furnizori publici sau privați de servicii sociale acreditați.
Valoarea maximă eligibilă a unui proiect este de 𝟑𝟑𝟎.𝟎𝟎𝟎 𝐄𝐮𝐫𝐨 fără TVA. Obiectivul acestui al doilea apel este crearea a 64 de servicii sociale.
  • ”Investițiile pot fi făcute pentru construcția, reabilitarea, modernizarea, extinderea și dotarea acestor centre destinate copiilor care provin din familii aflate în situații vulnerabile”, spune ministrul.
Ghidul specific al apelului de proiecte precum și alte informații utile regăsiți în acest link: https://mfamilie.gov.ro/1/pnrr/”. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.