Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse lansează Harta Interactivă a Tineretului

0
155
Imagine de Jill Wellington de la Pixabay

Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse anunţă marţi că lansează Harta Interactivă a Tineretului, care conţine, pentru fiecare judeţ în parte, datele de contact si evenimentele organizate de toate Casele de Cultură ale Studenţilor, Fundaţiile pentru Tineret, asociaţiile şi federaţiile de şi pentru tineri / studenţi, precum şi organizaţiile non-guvernamentale din domeniu.

”Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse lansează astăzi Harta Interactivă a Tineretului. Aceasta conţine, pentru fiecare judeţ în parte, datele de contact si evenimentele organizate de toate Casele de Cultură ale Studenţilor, Fundaţiile pentru Tineret, asociaţiile şi federaţiile de şi pentru tineri / studenţi, precum şi organizaţiile non-guvernamentale din domeniu”, anunţă ministrul Familiei, Natalia Intotero.

De asemenea, harta va conţine şi informaţii cu privire la activitatea Agenţiei Naţionale pentru Egalitate de Şanse şi a Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie.

”Ne dorim ca acest instrument interactiv să devină atractiv pentru toţi tinerii din România şi să aibă ca rezultat creşterea participării lor la evenimentele organizate de instituţiile şi ONG-urile din domeniu”, a declarat Natalia-Elena Intotero, ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse.

Harta va fi îmbunătăţită în fiecare zi cu noi date despre ONG-uri şi instituţii de resort cu atribuţii în domeniu, urmând să fie extinsă şi cu date despre ONG-uri pentru familie şi copii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.