Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, întâlnire cu reprezentanţi ai conducerilor sindicatelor. Discuții despre salarizare şi deficitul de personal din sistem

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a avut, vineri, o întâlnire cu reprezentanţi ai conducerilor sindicatelor reprezentative la nivelul instituţiei, printre temele discutate fiind şi salarizarea şi deficitul de personal din sistem.

„Întâlnirea a avut loc la iniţiativa ministrului Afacerilor Interne, cu scopul de a stabili un mod de lucru optim şi eficient în relaţia instituţie-sindicate, în beneficiul angajaţilor MAI şi al cetăţenilor, prin creşterea calităţii serviciilor oferite de structurile ministerului. În acest scop, ministrul Afacerilor Interne a subliniat faptul că doreşte o colaborare onestă şi deschisă cu sindicatele”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

Sursa citată precizează că în cadrul întâlnirii au fost abordate subiecte care prezintă interes atât pentru reprezentanţii sindicatelor, cât şi pentru conducerea ministerului.

„Printre temele de discuţie de astăzi se numără salarizarea personalului MAI şi subdimensionarea sistemului, din punct de vedere al resurselor umane. Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a reafirmat decizia conducerii MAI de a continua eforturile pentru îmbunătăţirea condiţiilor de muncă pentru angajaţi, pentru reducerea deficitului de personal şi pentru asigurarea salarizării corespunzătoare”, se mai menţionează în comunicat.

La întâlnirea cu reprezentanţii sindicatelor din MAI au participat şi secretarii de stat Bogdan Despescu şi Romeo Simionescu.

Sursa: AGERPRES

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati