Ministrul Culturii, Lucian Romașcanu: Tragedia poporului turc, suferința imensă trăită au fost simțite cu intensitate de întreaga omenire, martoră a acestei cumplite catastrofe

0
138
Ministrul Culturii, Lucian Romașcanu a semnat, joi, în cartea de condoleanțe deschisă la Ambasada Turciei la București. Tragedia poporului turc, suferința imensă trăită au fost simțite cu intensitate de întreaga omenire, martoră a acestei cumplite catastrofe, a spus ministrul. 
”Tragedia poporului turc, suferința imensă trăită au fost simțite cu intensitate de întreaga omenire, martoră a acestei cumplite catastrofe…România a fost prima țară care și-a oferit ajutorul iar români curajoși încearcă, cu riscul propriei vieți, să salveze viețile semenilor lor.
Am semnat și eu astăzi, la Ambasada Republicii Turcia la Bucureşti, în Cartea de Condoleanțe, în numele Ministerului Culturii, și i-am transmis ES Dl. Ozgur Kirvanc Altan întreaga noastră compasiune. Dumnezeu să-i odihnească pe cei dispăruți și să le mângâie familiile”, a transmis ministrul Culturii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.