Ministrul Dezvoltării: Stadionul Ghencea va fi predat în luna septembrie

Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Ion Ştefan, a anunţat, într-un comunicat de presă, că stadionul Ghencea va fi predat către beneficiar în luna septembrie de către Compania Naţională de Investiţii.

„Stadionul Ghencea va fi, în curând, gata! Am discutat cu reprezentantul firmei de construcţii şi cei de la CNI, iar în septembrie arena va fi predată. Până atunci, se montează gazonul şi se fac lucrări interioare, iar totul arată foarte bine”, a spus ministrul Ion Ştefan, potrivit Agerpres.

Conform celor de la Minister, „lucrările sunt realizate în proporţie de aproximativ 90%, gazonul este montat în proporţie de 50% şi urmează ca, săptămâna viitoare, să fie finalizată montarea lui, după care urmează testarea în vederea ranforsării sintetice a gazonului”.

„De asemenea, se lucrează la finisajele interioare şi amenajările exterioare, iar instalaţia de nocturnă şi de sonorizare sunt funcţionale (probele au fost făcute la sfârşitul săptămânii trecute şi se lucrează la reglajele pentru instalaţia de nocturnă). În perioada următoare, trebuie finalizate lucrările la utilităţi (care revin în sarcina beneficiarului CSA Steaua), astfel încât, la sfârşitul lunii septembrie, ar putea fi demarate procedurile în vederea recepţionării şi predării obiectivului de investiţii”, potrivit sursei citate.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati