Ministrul Digitalizării, Bogdan Ivan, despre protestele de la Poșta Română: ”Știu că există nemulțumiri…Prioritatea mea este să rezolvăm tensiunile”/ Potențialul pe care îl are Poșta Română este unul uriaș

Bogdan Ivan, ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, a declarat, luni, cu privire la protestele de la Poșta Română, că știe că există nemulțumiri și că prioritatea lui este să rezolve ”tensiunile din companie cât mai repede, ca oamenii să se întoarcă la lucru”. De asemenea, el spune că acum așteaptă rezultatele corpului de control, pe care le va înainta Guvernului României.

  • ”Potențialul pe care îl are Poșta Română este unul uriaș”, a completat sursa citată.

„Încă din prima zi a mandatului am discutat cu sindicatele Poștei Române, apoi am transmis solicitările lor mai departe managementului Poștei Române, cerând o clarificare a situației de conflict.

În prezent aștept rezultatele concrete ale corpului de control urmând să înaintez rezultatele către Guvernul României.

Știu că există nemulțumiri. Potențialul pe care îl are Poșta Română este unul uriaș. Vorbim de o infrastructură națională care, alături de o formă de management extrem de bine organizată, poate să funcționeze foarte bine.

Prioritatea mea este să rezolvăm tensiunile din companie cât mai repede, ca oamenii să se întoarcă la lucru, pentru a debloca Poșta Română și pentru a o aduce la nivelul anului 2023.”, a precizat ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati