Ministrul Economiei, Radu Oprea: „Noi colaborăm foarte bine cu colegii de la PNL pe proiectele importante pentru ţară. Sigur, politica e politică. Vin alegerile

0
198

Ministrul Economiei, Radu Oprea, a declarat, vineri, că la nivel guvernamental există o colaborare foarte bună între PSD şi PNL, dar a menţionat, în ceea ce priveşte alegerile din 2024, că „politica e politică”.

„În interiorul Guvernului noi colaborăm foarte bine cu colegii de la PNL pe proiectele importante pentru ţară. Sigur, politica e politică. Vin alegerile. Fiecare reprezintă un partid politic. La nivel local, judeţean, competiţia va fi ca întotdeauna, o competiţie aspră pe alocuri”, a afirmat Radu Oprea, care se află la Iaşi pentru a vizita Târgul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii, ediţia 2023 – IT & Cyber Security.

Declaraţia a fost făcută după ce ministrul a fost întrebat de jurnalişti dacă la alegerile din 2024 PSD va merge singur în competiţie, în contextul în care PNL a ales, vineri, în unanimitate, la Sinaia, să meargă pe liste proprii.

Sursa: AGERPRES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.