Ministrul Energiei: România nu are absolut nicio problemă cu stocurile de carburanți

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a precizat că România nu are „absolut nicio problemă” cu stocurile de petrol și de carburanţi și crede că aglomerația de la benzinăriile din țară este rezultatul unui „război hibrid care se petrece pe teritoriul României”, potrivit News.ro.

Ministrul a spus că cei doi mari producători de carburant din România au capacitatea de a aproviziona „absolut toate staţiile de distribuţie” din ţară.

„Nu există, de asemenea, niciun motiv pentru explozia preţurilor, aşa cum s-a întâmplat ieri, şi este absolut regretabil tot ce s-a întâmplat ieri şi această manipulare care a fost făcută. (…) ”, a declarat Virgil Popescu, joi seară, după ședința de Guvern.

„Eu, personal, cred că ce s-a întâmplat în cursul zilei de ieri face parte dintr-un război hibrid care se petrece pe teritoriul României”, spune Popescu.

Reacția ministrului vine după ce, miercuri, la mai multe benzinării din țară s-au format cozi uriașe de mașini. Pe paginile de socializare au apărut imagini cu oameni care au umplut cu carburant bidoane și tomberoane.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati