Ministrul Justiției după ce Darius Vâlcov a fost adus în România: Ne aducem fugarii, celebri sau mai puţin celebri, înapoi în ţară

1
269
Foto: Facebook / Alina Gorghiu

Ministrul Justiției Alina Gorghiu a transmis, luni, după ce fostul ministru de Finanțe Darius Vâlcov a ajuns în România, că acesta este în custodia Poliţiei Române.

„Să ştiţi că este primul fugar pe care îl aduc în mandatul meu de ministru al Justiţiei. Mulţumesc tuturor celor care s-au implicat de la poliţie, la magistratul de legătură. Mulţumesc autorităţilor italiene şi este bine să ştim ce urmează pentru Darius Vâlcov”

„Odată ce a aterizat în România va fi predat penitenciarului de la Rahova, cu 21 de zile de carantină. Îi asigurăm patru metri pătraţi de detenţie, în celula în care va sta. Acestea au fost garanţiile pe care Ministerul Justiţiei, prin Autoritatea Naţională a Penitenciarelor, le-au oferit instanţelor din Italia, pentru a putea să îl aducem înapoi să execute aici pedeapsa. După ce va sta la Rahova şi va ajunge să execute în regim semideschis, îl vom muta în alt penitenciar. Ca atare, cred că e bine să recăpătăm încrederea voastră a tuturor în sistemul de justiţie. Şi facem astăzi un pas, cred eu, important. Ne aducem fugarii, celebri sau mai puţin celebri, înapoi în ţară”, a spus Gorghiu într-un video pe Facebook.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.