Ministrul Marcel Boloș, la ședința PNL Sector 3:La invitația domnului Andrei Baciu, am avut plăcerea să fiu în această seară alături de colegii liberali de la PNL Sector 3, cu care am vorbit despre oportunitățile pe care banii europeni ni le pun la dispoziție în următoarea perioadă

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș afirmă că, la invitația domnului Andrei Baciu, a avut plăcerea să fie alături de colegii liberali de la PNL Sector 3, cu care a vorbit despre oportunitățile pe care baniieuropeni ni le pun la dispoziție în următoarea perioadă. Sunt oportunități care vor schimba cu adevărat vieți.

Politica de coeziune 2021-2027 vine cu 46 miliarde de euro pentru investiții masive în toate sectoarele strategice. Iar românii trebuie să știe despre toate aceste măsuri de care vor beneficia.

În acest sens, vom lansa la 15 februarie un calendar cu toate apelurile pe care le pregătim pentru anul 2023, care vor ajunge la o valoare de aproximativ 20 de miliarde de euro.

Este o măsură firească pentru nevoia de predictibilitate a mediului de afaceri și a autorităților publice locale, pe care trebuie să o tratăm cu respect.

În plus, nu trebuie să lăsăm deoparte grija asupra necesităţilor imediate ale oamenilor. În acest sens, am reconfirmat că vom continua demersurile pentru a rămâne la fel de solidari în situaţia dificilă prin care trecem, spune ministrul.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati