Ministrul Muncii: „Astăzi este ziua acelor oameni care ne arată ce înseamnă să fii cu adevărat puternic”

0
332

Ministrul Muncii Simona Bucura Oprescu afirmă, în mesajul transmis cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor cu Dizabilităţi că este ziua acelor oameni care ne arată ce înseamnă să fii cu adevărat puternic.

„Astăzi este ziua acelor oameni care ne arată ce înseamnă să fii cu adevărat puternic. Este un prilej prin care ne exprimăm solidaritatea şi respectul pentru aceşti oameni care, prin tărie de caracter şi putere de luptă ne oferă tuturor lecţii valoroase de viaţă. Persoanele cu dizabilităţi trebuie să se bucure de şanse egale, iar în acest sens niciun efort de a construi o viaţă fără bariere nu este prea mare”, a declarat Simona Bucura-Oprescu, ministrul Muncii şi Solidarităţii Sociale.

Ministerul Muncii precizează că Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi a fost instituită de Organizaţia Naţiunilor Unite în anul 1992.

”Pentru noi toţi este importantă accederea acestor persoane la dezvoltarea incluzivă, echitabilă şi durabilă, aşa cum se prevede şi în Agenda pentru Dezvoltare Durabilă 2030, care se angajează să „nu lase pe nimeni în urmă”, transmite instituţia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.