Ministrul Muncii, despre dublarea alocațiilor: Aşteptăm rectificarea

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat, joi seară, că așteaptă ca legea pentru dublarea alocațiilor să ajungă la promulgare, afirmând că după ce va intra în vigoare Guvernul va încerca să identifice o sursă de finanțare.

„Aşteptăm ca actul normativ să meargă către domnul preşedinte. În momentul în care va intra în vigoare, vom avea foarte clar parcursul a ceea ce urmează să se întâmple, dar suntem la o lună înainte de momentul solicitat de noi pentru a face evaluarea corespunzătoare în vederea identificării resurselor. Dacă actul va intra în vigoare, ce alte opţiuni aş avea decât să aplic legea?! (…) Aşteptăm rectificarea, este mai puţin de o lună până la momentul rectificării. În momentul în care se face rectificarea, se identifică şi sursa de finanţare”, a declarat ministrul Muncii, Violeta Alexandru, la Digi 24.

Ministrul Muncii a afirmat că demersul PSD de respingere a acestei ordonanţe este unul populist.

„PSD, din considerente electorale, deşi ştia că mai este o lună până la acel moment, a preferat să se laude că i se datorează această dublare a alocaţiilor, deşi istoria arată că PNL a fost cel care a făcut creşteri de alocaţii (…) Sesizaţi populismul abordării”, a adăugat Violeta Alexandru.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati