Ministrul PNL, Adrian Veştea, despre coaliţia cu PSD sau liste comune la alegeri: „Cele două partide sunt două partide mature”

1
336

Ministrul Dezvoltării, Adrian Veştea, a declarat marţi, despre coaliţia PNL cu PSD, că cele două partide sunt două partide mature şi aceasta era coaliţia în măsură să împlinească toate reformele, el precizând că nu au apărut nici pe departe conflictele şi tensiunile care au apărut în perioada guvernării cu USR, potrivit news.ro.

”Vn din administraţia publică şi cred că simţim cu toţii că cele două partide sunt două partide mature, în opinia mea, şi dându-mi seama de ceea ce am trait în tot parcursul ultimilor patru ani de zile, putem spune că aceasta era coaliţia în măsură să împlinească toate aceste reforme. Nu au apărut nici pe departe conflictele care au apărut şi tensiunile care au apărut în perioada guvernării cu USR.

Putem spune astăzi că această coaliţie a reuşit să creeze stabilitate şi echilibru într-o perioadă extrem de grea la nivel la nivel mondial, fie că vorbim de războaie, fie că vorbim de creşterea preţului preţurilor la utilităţi fie că vorbim de pandemie”, a declarat Veștea la Prima News.

Despre liste comune cu PSD, Adrian Veştea a spus că el se bazează pe faptul că a câştigat războaie uninominal la nivelul Braşovului.

”Consider că ar fi o soluţie ca noi să ne păstrăm electoratul, fiindcă fiecare dintre cele două partide au anumite categorii de cetăţeni pe care le reprezintă şi cred că este foarte important să ne păstrăm obiectivele şi să ne reprezentăm electoratul fiecare dintre noi”, a mai spus el.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.