Ministrul tineretului și sportului a asistat la întrecerile din cadrul Campionatelor Europene de Haltere pentru juniori și U23 din Capitală

Ministrul tineretului și sportului, Bogdan Matei, a asistat, marți, la întrecerile din cadrul Campionatelor Europene de Haltere pentru juniori și U23, care se desfășoară la București.

Acesta, alături directorul general din MTS, Daniel Jianu, a vizitat sălile de încălzire, dar și pe cele de antrenament ale sportivilor și spațiile tehnice ale competiție.

„Am asistat și la întrecerile de la categoria 64 kg, acolo unde Maria Grigoriu a obținut două medalii, bronz la total și argint la aruncat.

Mă bucur că am fost prezent chiar la o întrecere încheiată cu medalii pentru România, o felicit pe Maria pentru reușitele ei, dar și pe cealaltă sportivă a noastră, care a fost aproape de medalii, Raluca Olaru.

Avem un palmares impresionant până acum la aceste Campionate Europene și le țin pumnii celorlalți sportivi români care vor mai concura în următoarele zile. Cum am mai tot spus, este foarte important că România reușește să organizeze cu succes astfel de competiții internaționale de anvergură”, a scris Bogdan Matei, pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati