Ministrul Transporturilor, prima reacție după amenzile date de ANPC în Aeroportul ”Henri Coandă”: Cei care nu respectă legea trebuie să plătească

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, precizează că Aeroportul „Henri Coandă” a dat spre închiriere mai multe spații din aeroport unor firme, însă acestea nu au respectat reglementările date de ANPC, notează news.ro.

Sorin Grindeanu a fost întrebat, miercuri, într-o conferinţă de presă , despre amenzile date de ANPC în Aeroportul ”Henri Coandă”.

”Rolul ministerului nu este prea mare în acest subiect, nici al aeroportului. Aeroportul a pus la dispoziţie spaţiile, pe care firmele private le-au închiriat. Tre să respecte regulile aceste firme, reguli pe care le respectă toate celelalte firme, legate de aceste reglementări ale ANPC. Nu am ce să comentez, este un raport al ANPC. Cei care nu respectă legea trebuie să plătească”, a afirmat ministrul, potrivit sursei citate.

ANPC a dispus închiderea temporară a 15 puncte de lucru, până la remedierea deficienţelor, şi a propus închiderea temporară pe o perioada de la 6 la 12 luni pentru 5 puncte de lucru.

News.ro precizează că au fost facute controale la 19 puncte de lucru de alimentație publică, cinci magazine de comercializare a produselor alimentare și nealimentare, dar și la alte puncte din aeroport, printre care două case de schimb valutar, două puncte de lucru pentru închirieri automobile şi un salon de aşteptare pentru pasageri.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati