Mircea Badea: Nimeni nu a sesizat, dar în weekend a fost un eveniment „mult mai important” decât nunta lui Simion, anume ziua de naştere a Andreei Esca, doamna care atunci când nu dă fake news-uri la Pro TV, face cartofi prăjiţi cu usturoi şi realizează astfel că are Covid

Realizatorul TV, Mircea Badea, a spus că, în acest weekend, a fost un eveniment „mult mai important”, în opinia sa, decât nunta lui George Simion, anume ziua de naştere a Andreei Esca, scrie dcnews.ro preluat de ecopolitic.ro „Înțeleg că a fost aniversarea unei doamne care, atunci când nu face fake news, face cartofi prăjiți cu usturoi descoperind astfel că are Covid. Mă refer la Andreea Esca. Aniversarea doamnei Andreea Esca mi se pare chiar mai importantă și relevantă decât nunta lui George Simion. A fost mult mai interesantă aniversarea ei, vă spun eu”, a zis Mircea Badea. „Apropo, cred că sunt singurul om din Univers care nu s-a uitat la nunta lui George Simion. Cel puțin așa mă simt. Deja dezvolt niște complexe, nu am nimic cu George Simion, dar nu m-a interesat evenimentul. Apoi am văzut că a fost de mare succes mediatic și atunci mi-am dat seama unde am greșit în tot acest timp. Am încercat să recuperez între timp, am deschis vreo două articole…”, a mai spus Mircea Badea. Andreea Esca a împlinit 50 de ani. Prezentatoarea de la Pro TV le-a făcut o surpriză prietenilor și familiei: I-a invitat pe toți într-o vacanță. Aceștia nu au știut inițial destinația, au aflat-o abia la aeroport. Lucian Mîndruță a povestit totul despre petrecerea Andreei Esca, de ziua ei, de la Istanbul. El a fost printre invitați, la fel și Adi Hădean, Elwira Petre, Amalia Năstase și mulți alții. „Suntem vreo 70 si-a fost nevoie de doua autocare de la aeroport si pana aici – soferii turci chiar au facut intrecere cu noi, care ne duce mai repede…! Nu dau numele hotelului, ca, nah, sunt deja destui invitati…) dar e foarte aproape de Bosfor, de unde si pozele. Oricum, lumea nu prea sta cu ochii pe geam, ca a inceput deja dansul (in coregrafia lui Mihai Petre si-a sotiei Elwira). Meniul? Bame. Multe bame, plus pepene si salata! Si alte chestii mai pe opulenta, dar stiti ca nu prea imi plac pozele cu mancare. Va las mai departe cu cele de pe drum si cu peisajul mereu minunat al Istanbulului, langa care petrecem cei 50 de ani ai bunei mele prietene. Nu, tot nu stiu cat are salariul. Stiu doar cate stele are hotelul. Dar parca mai conteaza…’, a scris el pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati