Mircea Badea, revoltat după ce Dan Negru a filmat, în Irlanda, o biserică devenită restaurant: „Se dă cult dar nu e”

Mircea Badea l-a criticat dur pe Dan Negru, în cadrul emisiunii „În gura presei” de pe Antena 3, după ce fostul său coleg de trust a postat pe rețelele de socializare un filmuleț, pe care Mircea îl consideră controversat.

Badea se arată revoltat de faptul că unii îl urmăresc și admiră pe Dan Negru. Totul a pornit de la un videoclip postat pe platformele de socializare, iar prezentatorul TV susține că Dan Negru încearcă să se prezinte ca un intelectual, deși în realitate nu ar fi. Prezentatorul TV s-a arătat nemulțumit și de faptul că în clipul respectiv Dan Negru a repetat informațiile în mod excesiv, scrie evz.ro.

Lângă clipul postat de Dan Negru, acesta a scris că în România nu a văzut vreodată așa ceva. Omul de televiziune a comparat adesea pe Facebook ce vede în excursiile din străinătate cu ceea ce se găsește în la noi în țară.

„Eu am că văzut așa-zisa presă, media din România, tot preia orice râgâie Dan Negru când mai citește el câte-o filă din aia de calendar și mai dă câte-un citat care se potrivește ca nuca-n gard ca să creadă lumea că el este cult. Nu e, în opinia mea, deloc.

Încearcă să pară, face eforturi și unii îl cred. Ok! Mi-a trimis și mie cineva un filmuleț făcut de Dan Negru. E pe Youtube.

A fost Dan Negru în Dublin, capitala Irlandei. Ne spune de vreo patru ori asta că poate nu am înțeles bine nici din prima, nici din a doua, nici din a treia. Ne spune de vreo patru ori asta! Filmulețul durează trei minute și ceva. E un supliciu.

Pentru o minimă circumvoluțiune, filmul e un supliciu. Ne minunăm puțin de această mare conștiință națională și valoare intelectualo-culturală a țărișoarei și anume, Dan Negru”, a spus Mircea Badea.

În videoclip, Dan Negru prezenta o biserică din Dublin transformată în restaurant.

Mircea Badea nu a fost deloc impresionat de această înregistrare pe care a criticat-o, arătându-se deranjat de accentul lui Dan Negru și de repetarea anumitor informații.

Mai mult, al un moment dat, prezentatorul TV a început să-l imite pe Dan Negru.

Biserica asta transformată în restaurant e în Dublin, în centrul Dublinului, capitala Irlandei. E o biserică veche, 1700. Uite orga! Transformată în restaurant.

O biserică transformată în restaurant. Restaurant, ornament, armament, kent, te-am închis. Fazan. Restaurant. Poate că și eu mă transform în restaurant. Ia uitați-vă! Mese, mâncare, biserica asta transformată în restaurant.

Doamne, mi s-a scorojit creierul și creierul meu cred că e un restaurant. Trecem mai departe la restaurant. Cum dracului nu sunt eu miliardar pe planeta asta transformată în restaurant? Vai de capul nostru! Nu există așa ceva pe planeta Pământ”, a mai spus Mircea Badea.

Dan Negru îşi încheia filmarea de la Dublin spunând: „Cu cât frica este mai mare, cu atât credinţa este mai mică”.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati