Mitingul profesorilor de marți începe la ora 11.00 în Piața Victoriei. Restricții de trafic

Mitingul anunțat de sindicatele din educație pentru marți, 30 mai, va începe la ora 11.00 în Piața Victoriei și va continua cu un marș până la Cotroceni, unde este de așteptat ca manifestanții să ajungă în jurul orei 15.00. Brigada Rutieră a anunțat mai multe restricții de trafic în Capitală!

  • Amintim că sindicatele din educație au anunțat că marți organizează un nou protest la care sunt așteptați până la 20.000 de participanți care vor merge în marș spre Cotroceni.

Brigada Rutieră a Capitalei a anunțat că, pentru buna desfășurare a evenimentului, începând cu ora 10.00, se va resistematiza traficul rutier în Piața Victoriei, asigurându-se două benzi pe sens în fața Guvernului, pe Bd. Aviatorilor circulându-se doar către Bd. Lascăr Catargiu și se va restricționa traficul gradual pentru staționarea autocarelor pe Șos. Kiseleff, benzile I, III și IV, pe segmentul cuprins între Str. Arh. Ion Mincu și Piața Victoriei, fără afectarea intersecțiilor. Banda II de circulație pe tronsonul de mai sus va fi destinată autovehiculelor de intervenție.

În funcție de numărul participanților, Brigada Rutieră va adopta măsuri de restricționare a traficului rutier în dinamică astfel încât fluența și siguranța participanților la traficul rutier să nu fie afectată.

Brigada Rutieră recomandă șoferilor:

* să folosească autovehiculele personale cât mai puțin pentru a evita blocajele de trafic și să opteze pentru mijloacele de transport în comun, în special pentru metrou;
* să evite deplasarea în zona de desfășurare a adunării publice și să respecte semnalele polițiștilor rutieri aflați în trafic pentru devierea și fluidizarea acestuia;
* să își păstreze calmul și să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate;
* să evite pe timpul deplasării, manifestările de natură a pune în pericol siguranța lor, dar și a celorlalți participanți la trafic.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati