Mobilizare impresionantă pentru un copil umilit de învățătoare, pentru că i-ar fi oferit un ”mărțișor urât”

0
610
Digi24.ro

O învățătoare din comuna argeșeană Slobozia și-a umilit unul dinte elevii de clasa a III-a, după ce acesta i-a oferit o ciocolată și un mărțișor.

La finalul zilei de 1 Martie, Nicolae a povestit părinților despre incident și a decis că nu mai vrea să meargă la școală. Învățătoarea i-ar fi spus elevului că mărțișorul este urât și că nu a fost în stare să cumpere un mărțișor de calitate, scrie Digi24.

Părinții au făcut o sesizare la Inspectoratul Şcolar Argeş și au explicat că veniturile nu le permit să ofere mărțișoare mai costisitoare, cu atât mai mult cu cât Nicolae are miopie și necesită operație.

El a cerut acordul directorului școlii să poată sta pe hol în timpul orelor pentru a preveni astfel de incidente întrucât mai are un fiu în aceeași școală, în clasa a VII-a. Cererea tatălui a fost aprobată.

„Nicolae are probleme la ambii ochi la care trebuie să se intervină chirurgical cu implanturi de cristalin, la ambii ochi”, a mai spus tatăl copilului.

Sute de români vor să cumpere mărțișoare de la Nicolae

Știrea a creat o campanie impresionantă de sprijin pentru Nicolae și sute de oameni spun că vor să cumpere mărțișoare „urâte” de la Nicolae.

Jurnalista Oana Dobre Dimofte a lansat pe Facebook o inițiativă de mobilizare pentru Nicolae, care va face mărțișoare pentru cei care vor să le cumpere. Acum, sute de oameni s-au oferit să cumpere mărțișoare de la Nicolae.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.