Modificări de trasee STB cu ocazia desfăşurării partidei de fotbal ROMÂNIA – SPANIA

Societatea de Transport București (STB) anunță că joi, ca urmare a desfăşurării pe Stadionul „Arena Naţionalǎ”, de la ora 21:45, a partidei de fotbal ROMÂNIA – SPANIA, începând cu ora 17:30, se va restricţiona traficul pe Bd. Pierre de Coubertin, tronsonul cuprins între Str. Vatra Luminoasă şi capătul de linie Arena Națională.

Având în vedere aceste măsuri, STB va modifica circulaţia mijloacelor de transport din zonă, sub coordonarea agenţilor de la Brigada Rutieră, astfel:

Liniile 86 şi 90 vor funcţiona pe traseul de bază între terminalele ,,Dridu”, respectiv ,,Valea Argeşului” şi intersecţia Str. Vatra Luminoasă/Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri pe Str. Tony Bulandra, până la Depoul Vatra Luminoasă, unde vor întoarce în incinta acestuia.

Linia 143 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul ,,Bucur Obor” şi intersecţia Str. Baicului/Şos. Pantelimon, apoi pe un traseu modificat prin Şos. Pantelimon, Bd. Ferdinand, Bd. Gării Obor, până la terminalul „Baicului” (linii 69, 85, 682), cu întoarcere prin Str. Baicului, Str. Paharnicul Turturea, de unde intră în traseul actual.

România vs Spania: Program prelungit la metrou, după meciul de pe Arena Națională

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati