Modificări pentru liniile de transport din Sectorul 2, cu ocazia a două evenimente sportive

Modificări pentru liniile de transport din Sectorul 2, cu ocazia desfășurării partidei de fotbal, România – Irlanda de Nord de vineri și a „Legal Half – Maraton 2024” tot de vineri.

Având în vedere desfăşurarea partidei de fotbal, România – Irlanda de Nord, vineri, începând cu ora 21:45, pe stadionul Arena Națională, pentru securitatea călătorilor și asigurarea defluirii spectatorilor vor fi adoptate mai multe măsuri.

În cazul desfășurării evenimentului sportiv „Legal Half – Maraton 2024”, în ziua de vineri, între orele 07:00 – 14:00 se va restricţiona traficul rutier pe: Bd. Unirii între Piața Unirii (fără afectarea traficului rutier în rond) și Piața Alba Iulia, Bd. Mircea Vodă între str. Sf. Vineri și Bd. Mărășești, Bd. Decebal între Piața Alba Iulia și Str. Dristorului (fără afectarea circulației pe relația Str. Dristorului – Str. Delea Nouă). 

Din această cauză, operativ la dispoziția Brigăzii Rutiere și a S.D.C., mai multe linii de transport public vor funcționa pe trasee modificate: https://www.stbsa.ro/comunicat1?nrcom=2049

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati