Mohammad Murad, vedeta de la PRO TV, posibil candidat la Primăria Capitalei

Omul de afaceri și politicianul Viorel Cataramă, remarcat public în ultima perioadă în special prin tentativa sa eșuată de a se infecta cu coronavirus, a anunțat că antreprenorul Mohammad Murad i-a acceptat de principiu propunerea de a candida la alegerile locale pentru postul de primar al Capitalei din partea partidului pe care Cataramă intenționează să îl înființeze.

„Astăzi m-am întâlnit la Mamaia cu Dr. Mohamad Murad. I-am propus să fie candidatul Mișcării Patrioților Români la Primăria Capitalei. Am făcut această propunere având în vedere performanțele obținute în sectorul privat (peste 3.000 locuri de muncă, peste 1 milion de mp construiți), precum și implicarea în nenumărate proiecte sociale. Deși este de origine libaneză, după 35 de ani petrecuți în România, dl. Moha cunoaște realitățile țării, devenind un bun român. Propunerea a fost acceptată de principiu, urmând ca detaliile să fie stabilite ulterior”, spune Cataramă, potrivit Profit.ro.

Proiectul formațiunii politice Mișcarea Patrioților Români a fost anunțat de Viorel Cataramă săptămâna trecută. Mohammad Murad este cel mai mare hotelier din țară și președintele Federației Patronatelor din Turismul Românesc.

 

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati