MOL reduce prețul carburanților cu 50 de bani în perioada 1 iulie – 30 septembrie

0
997
Foto: Facebook / MOL România
MOL România anunță că va reduce prețul benzinei și motorinei cu 50 de bani în conformitate cu prevederile OUG 106/2022. Reprezentanții companiei precizează că reducerea nu se va vedea la pompă ci va fi evidențiată pe bonul fiscal.

 

  • Compania susține însă că stațiile în regim franciză, care vând carburanți MOL, marcate prin siglă MOL Partener, au o politică comercială proprie, în care MOL nu intervine.

MOL România va reduce preţul carburanţilor cu 50 de bani pe litru în perioada 1 iulie – 30 septembrie 2022, în conformitate cu OUG 106/2022, potrivit unui comunicat transmis vineri de companie.

Prețul la pompă nu va cuprinde reducerea

„În conformitate cu prevederile OUG 106/2022, MOL România susţine acordarea reducerii preţului la benzină şi motorină. Astfel, în perioada 1 iulie – 30 septembrie 2022, în staţiile proprii MOL România se va aplica reducerea de 50 bani/litru alimentat din preţul de vânzare al carburanţilor MOL EVO Diesel, EVO Diesel Plus, Benzină EVO 95, Benzină EVO 100 Plus”, spun reprezentanţii companiei.

Aceştia amintesc că, potrivit ordonanţei, preţul carburanţilor afişat pe totem va reprezenta preţul redus cu 50 bani/l, iar la pompă şi pe bonul fiscal se regăseşte preţul iniţial, înainte de reducere. Reducerea aplicată va fi evidenţiată pe bonul fiscal, în câmpul „RED. VAL -0,50”.

„În acelaşi timp, în luna iulie 2022, toţi clienţii MultiBonus care au un card activ pot utiliza 34 puncte de loialitate pentru a acoperi suplimentar 50 bani/l din preţul fiecărui litru alimentat. Astfel, pot economisi până la 1 leu/l în staţiile proprii MOL România, la fiecare alimentare, folosind cardul MultiBonus”, se mai arată în comunicat.

Reducerea de 50 bani/litru conform OUG 106/2022 este aplicată în mod automat de către sistemul casei de marcat, în timp ce utilizarea punctelor de loialitate pentru plata carburanţilor este o opţiune şi trebuie exprimată în mod expres la casa de marcat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.