MOL România, reacție după ce Nicușor Dan a anunțat că dă compania în judecată

MOL România a anunţat marţi că nu a primit nicio notificare din partea Primăriei Bucureşti sau o citaţie din partea vreunei instanţe de judecată cu privire la demersul municipalităţii de a acţiona în instanţă compania şi de a rezilia contractul de asociere pentru opt locaţii din Bucureşti, potrivit agenției de presă Agerpres.

„Până în acest moment, MOL România Petroleum Products SRL nu a primit nicio notificare din partea Primăriei Bucureşti sau o citaţie din partea vreunei instanţe de judecată cu privire la această acţiune, menţionată astăzi, pe Facebook, de către domnul Primar General. De îndată ce vom avea toate detaliile necesare vom depune toate eforturile pentru a clarifica situaţia la care s-ar putea referi domnul Primar”, au transmis reprezentanţii MOL România într-un comunicat de presă.

Aceştia afirmă că MOL România îşi respectă obligaţiile care derivă din contractul cu Primăria Municipiului Bucureşti.

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat, marţi, că municipalitatea a acţionat în instanţă compania Mol România, solicitând pagube materiale de aproximativ 1 milion de lei şi rezilierea contractului de asociere pentru opt locaţii din Bucureşti.

Nicușor Dan: Am acționat în instanță MOL România și solicităm pagube materiale de aproximativ 1 milion de lei

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati