MoneyGram extinde locaţiile fizice pentru serviciile de transfer de bani în România prin parteneriatul cu Arsis Trading SRL

1
191

MoneyGram International, Inc anunţă o nouă colaborare cu Arsis Trading SRL pentru a extinde accesul la opţiunile de transfer de bani la nivel naţional, cât şi internaţional, în întreaga ţară, se arată într-un comunicat al MoneyGram.

Prin această colaborare, oricine poate trimite şi primi bani folosind serviciile MoneyGram în locaţiile Arsis din România, se mai arată în comunicat.

Toţi cei care au nevoie de rapiditate şi siguranţă folosind serviciile de transfer de bani, au peste 140 de opţiuni fizice noi, în întreaga ţară. Transferurile de intrare şi ieşire în numerar sunt facilitate în moneda locală, informează sursa citată.

„Cum interesul companiilor pentru folosirea reţelei noastre globale este în creştere, suntem entuziasmaţi de interesul şi cererea pentru serviciile noastre şi de abia aşteptăm să lucrăm cu Arsis pentru a extinde şi facilita accesul la soluţiile noastre fintech în întreaga Românie.”, a declarat Marius Dobrescu, Head of Sales MoneyGram pentru Europa de Sud, aşa cum se arată în comunicat.

În România, transferurile de bani, atât de intrare, cât şi de ieşire, au înregistrat o creştere în ultimii ani, conform comunicatului.

Potrivit Băncii Mondiale, în 2022, consumatorii din străinătate au trimis în ţară peste 11 miliarde de dolari ca remitenţe personale. În 2021, clienţii din România au trimis peste 642 de milioane de dolari prietenilor şi familiei din întreaga lume, mai transmite MoneyGram.

MoneyGram continuă să-şi extindă prezenţa fizică în regiune, pentru a răspunde mai bine nevoile clienţilor săi şi pentru a oferi o experienţă cât mai comodă şi mai uşoară şi pentru transferurile de bani în numerar, se mai arată în comunicat.

„Suntem încrezători că această colaborare va aduce beneficii semnificative atât clienţilor noştri care ne trec pragul în fiecare zi, cât şi celor care doresc să trimită sau să primească bani la nivel mondial”, a declarat Daniel Florea, Director General Arsis Trading SRL. „Ne propunem să consolidăm şi să extindem prezenţa MoneyGram prin oferirea de servicii de înaltă calitate”, potrivit comunicatului MoneyGram.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.