Monica Anisie: Ne pregătim să fim în scenariul roşu!

0
110

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a anunţat, joi, că şcolile din Bucureşti se pregătesc de scenariul roşu, pentru că “ne apropiem de indicele de 3 la mie în ce priveşte cazurile de coronavirus”.

“Ne pregătim să fim în scenariul roşu! (…) Prin acest program (al tabeletelor – n.r.) ne pregătim să fim în scenariul roşu, dacă e necesar, dacă atingem indicele de 3 la mie, aşa cum se ştie”, a declarat, marţi, ministrul Educaţiei, Monica Anisie.

Ministrul a dat asigurări că tabletele vor ajunge la şcolile din Bucureşti.

Δn curând, către toate unităţile de învăţământ vor fi transmise aceste tablete. În curând, adică azi. (…) Am aflat la şedinţă că, deși au fost trimise către Inspectoratul Școlar al Municipiului București 8.057 de tablete, ele nu au fost distribuite în școli. Ca atare, ieri am avut o ședință operativă la inspectoratul școlar și astăzi începem această distribuire a tabletelor în unitățile de învățământ”, a declarat ministrul Educației, la ieșirea de la ISMB, potrivit antena3.ro.

Întrebată de ce nu au ajuns tabletele de la ISMB de două săptămâni în şcoli, Anisie a răspuns: „Ca urmare a întâlnirii pe care am avut-o la Prefectură și a celei de ieri de la Inspectoratul Municipal, am aflat că nu s-a realizat acest lucru din cauză că au fost şi câteva probleme de comunicare între inspectorul școlar general și ceilalți inspectori, dar și o problemă epidemiologică. Au fost diagnosticați mai mulți colegi inspectori cu COVID și a trebuit să rămână în izolare și în carantină”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.