Moș Crăciun a început deja să dea cadouri copiilor la Itsy Bitsy FM

De dorul și dragul copiilor, Moș Crăciun a venit anul acesta mai devreme pentru copiii din România. El se întâlnește deja cu ei pe calea undelor, la radioul copiilor, acolo unde are propria lui emisiune, în fiecare seară de luni până vineri, între 20:00 și 21:00.

Seară de seară, sute de copii îl sună să vorbească cu el în direct sau îi trimit mesaje audio. Moș Crăciun îi încurajează să se bucure de cât mai multă joacă în familie și le oferă în dar, celor cu care vorbește în direct, un set creativ LEGO®, cu tot cu autograf!

În fiecare an Moș Crăciun poposește în studioul Itsy Bitsy FM, de unde vorbește în direct cu copiii mari și mici din toată țara.

Ei pregătesc din timp pentru Moș poezii, cântece, istorioare de viață, liste cu dorințe și chiar lista cu fapte bune și rele.

  • Anul acesta Moș Crăciun poposește la radio până în Ajun de Crăciun și răspunde seară de seară la telefon la *ITSY și la mesajele audio venite pe WhatsApp la 0725 300 700.

Iar pentru Ajunul Crăciunului, Supereroii Itsy Bitsy și Moș Crăciun pregătesc o petrecere video transmisă on-line, cu multă distracție și cadouri, pentru toți copiii români de pretutindeni.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati