Moș Crăciun a sosit cu Tramvaiul Colindelor la STB. Linia specială de sărbători va circula până pe 3 ianuarie

Societatea de Transport București anunță că și în acest an, pe linia 1, va circula Tramvaiul Colindelor, iar Moș Crăciun și-a făcut deja apariția.

”Astfel, în perioada 19 decembrie 2021 – 3 ianuarie 2022, colindăm bucureștenii din tramvaiul Bucur LF, special decorat cu motive specifice Crăciunului. Călătorii Liniei 1 de tramvai vor putea asculta o selecție deosebită de colinde românești și internaționale, precum și cântece de iarnă vesele și zglobii, care să contribuie la starea de spirit specifică sărbătorilor de iarnă și să ne amintească tuturor de emoția acestor zile sfinte.”, se precizează într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, accesul în „Tramvaiul Colindelor” este permis tuturor călătorilor, vehiculul având un program normal de funcționare, cu oprire în toate stațiile Liniei 1.

Moș Crăciun a sosit cu Tramvaiul Colindelor la STB

”Peste 100 de copii au participat la spectacolul recital cu mult îndrăgitele personaje ale Operei Comice pentru Copii. Cu toții au hoinărit prin tradiționalele povești de Crăciun cu cântec într-un decor de basm, au spus poezii Moșului și au plecat acasă cu o frumoasă amintire, o fotografie cu acesta.

La finalul întâlnirii, copiii s-au bucurat de o plimbare cu un tramvai de epocă împreună cu Moș Crăciun.”, potrivit unei postări pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati