Moş Crăciun ajunge vineri la Bucharest Christmas Market

Moş Crăciun şi elfii săi ajung vineri la Bucharest Christmas Market, urmând să îi primească pe cei mici, în perioada 17 – 23 decembrie, între orele 18,00 – 19,00 şi 19,30 – 21,00, iar pe 24 decembrie de la 12,00 la 14,00.

Primăria Capitalei şi Creart îi invită pe bucureşteni la Târgul de Crăciun din Piaţa Universităţii, pentru a-l întâmpina pe Moş Crăciun, vineri seara, de la ora 18,00.

De pe www.bucharestchristmasmarket.ro/intalnire-cu-mos-craciun/, vizitatorii pot descărca un template pentru scrisoarea către Moş Crăciun pe care o pot aduce în Piaţa Universităţii, la căsuţa poştală a Moşului, care va fi amplasată în târg în perioada 17 – 24 decembrie, informează PMB, într-un comunicat de presă.

În cadrul Târgului de Crăciun Bucureşti, participanţii îşi vor putea face o fotografie cu Moşul, pe care o vor putea găsi pe pagina de Facebook a Bucharest Christmas Market – www.facebook.com/BucharestChristmasMarket.

La Bucharest Christmas Market, bucureştenii şi turiştii care se află în căutarea cadourilor pentru cei dragi sau a produselor pentru masa festivă sunt întâmpinaţi cu o ofertă variată: ornamente şi articole de decor specifice sărbătorilor de iarnă, coroniţe, globuri, clopoţei, aranjamente, decoraţiuni pictate, lumânări, obiecte din ceramică, icoane, bijuterii, articole vestimentare, produse naturale de îngrijire, produse şi preparate diverse, pentru toate gusturile – prăjituri de casă, cozonaci, turtă dulce, acadele, dulceţuri, poale-n brâu, plăcinte, specialităţi din carne şi brânzeturi. Nu lipsesc băuturile calde, de sezon: ciocolată caldă, ceai, vin fiert, suc de mere cald.

Preţul biletului care asigură o intrare/zi la târg este de 5 lei la achiziţionarea online – pe https://www.entertix.ro/g/485/bucharest-christmas-market.html, respectiv de 7 lei la casele de bilete din locaţie. Copiii cu vârsta până în 12 ani beneficiază de acces gratuit.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati