Moțiunea de cenzură. Gabriela Firea, către Florin Cîțu: ”Cine vorbește limpede și gândește limpede. De multe ori mă concentrez să vă ascult”

Gabriela Firea, senator PSD, a criticat discursul lui Florin Cîţu din Parlament şi îl acuză că a vorbit doar despre ce „îi convine” şi nimic despre copii, seniori, antreprenori. „Practic, nimic despre oameni”, a spus liderul social democrat.

Gabriela Firea, senator PSD, a criticat discursul lui Florin Cîţu acuzându-l că „nici în ultimul moment, premierul nu s-a referit la oameni, în discursul din Parlament”.

„Doar cifre. Cele care îi convin. Nimic despre copii. Nimic despre salariați. Nimic despre seniori. Nimic despre antreprenori. Practic, nimic despre oameni! Guvernului Cîtu i s-a retras sprijinul în Parlament. Moțiunea de cenzură depusă de Partidul Social Democrat a fost votată de toți parlamentarii PSD, dar si de senatorii si deputații USR – Plus si AUR, cu cel mai mare număr de voturi înregistrat după 1990: 281″, a spus Gabriela Firea pe pagina sa de socializare.

”Mâine venim pas cu pas cu planul coerent pentru români”

”Pas cu pas, vedem mâine ce facem. Avem un plan. Nu noi suntem cei care am lăsat țara de izbeliște. Mâine venim pas cu pas cu planul coerent pentru români.

Cine vorbește limpede și gândește limpede. De multe ori mă concentrez să vă ascult domnule Florin Cîțu”, a spus Gabriela Firea, în Parlamentul României.

”Iarna asta o să fie mai rău decât în timpul comunismului”

„Domnule prim-ministru, în speech-ul dvs. ați pronunțat cuvântul ‘modernizare’ de vreo șapte ori. Am numărat. Pentru cine modernizare, și unde? Că nu am constatat-o.

Vedem ce înseamnă modernizarea în București. Șobolani și mizerie.

Știți dumneavoastră, comuniștii ăia, despre care vorbiți așa, oamenii, nu conceptul, comuniștii ăia au construit Palatul în care ne aflăm acum? Dumneavoastră ce ați construit?

Știți ce ați făcut până acum, pentru seniorii țării? Le-ați tăiat pensiile. Le-ați înghețat pensiile, atunci când nu le-ați tăiat. Îi țineți în frig. Iarna asta o să fie mai rău decât în timpul comunismului, pentru că nu-și vor putea plăti facturile. Asta ați făcut cu seniorii țării. Cu părinții și cu bunicii noștri. Și ii țineți la cozi prin spitale, pe la porțile lor.”, a mai spus Firea.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati