Moțiunea USR PLUS, citită printre strigăte și îmbrânceli. Florin Roman anunță că depune plângere penală pentru agresiune fizică

0
398

Moțiunea de cenzură USR PLUS – AUR “Demiterea Guvernului Cîţu, singura şansă a României de a trăi! Florin Cîţu trebuie să plece!” a fost citită azi în Parlament într-o ședință cu scandal și îmbrânceli. Georgre Simion a anunțat că va face plângere penală pe numele lui Florin Roman, pe motiv că ”a uzurpat calități oficiale”. La rândul lui, Florin Roman a spus și el că face plângere penală pentru că a fost forțat să plece de la prezidiu.

Tensiunile au început după ce vicepreședintele Florin Roman a preluat microfonul pentru a prezida ședința. Ludovic Orban îi delegase atribuțiile, pentru a merge să își facă mai departe campanie în țară pentru șefia PNL, a explicat acesta.

AUR către Roman: „Pleacă, mafiotule!

În același timp, Ionuț Moșteanu, liderul deputaților USR PLUS, i-a cerut lui Roman să o lase pe șefa Senatului, Anca Dragu, să conducă ședința.

Și pentru că deputatul PNL a continuat să prezideze, parlamentarii USR PLUS și AUR l-au înconjurat pe Florin Roman, i-au luat microfonul, l-au ridicat de pe scaun și l-au înlăturat de la prezidiu. Parlamentarii AUR i-au strigat lui Roman: „Pleacă, mafiotule! Nu îți este rușine, mafiotule?”. Ulterior, Anca Dragu, președintele Senatului, a condus ședința.

La final, co-președintele AUR George Simion a anunțat că va face plângere penală pe numele lui Florin Roman, pe motiv că ”a uzurpat calități oficiale”. La rândul lui, Florin Roman a spus și el că face plângere penală pentru că a fost forțat să plece de la prezidiu.

Florin Roman va depune plângere penală pentru agresiune fizică

Vicepreședintele Camerei Deputaților, Florin Roman, afirmă că va depune plângere penală împotriva parlamentarilor de la AUR și USR-PLUS care l-au înlăturat cu forța de la conducerea ședinței de plen dedicată citirii moțiunii de cenzură.

„Voi depune plângere penală pentru huliganism și distrugere de documente oficiale, impotriva celor din coaliția toxica USR-AUR, care in timpul sedintei plenului reunit, m-a blocat prin forța, huliganism, injurii și agresiune fizica sa îmi exercit mandatul constituțional!”, a scris Roman pe Facebook, la scurt timp după incident.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.