NEWS ALERT Muncitori prinși sub pământ pe un șantier din București/ Doi au murit

Operațiune de salvare în Capitală lângă Biblioteca Națională a României, după ce un mal de pământ s-a surpat peste cinci muncitori. Doi dintre muncitori au fost scoși morți de sub pământ. Patru persoane au fost transportate la spital.

UPDATE 21:34 ISU anunță bilanțul final al intervenției de astăzi: două persoane decedate, iar alte patru transportate la Spitalele Universitar și Floreasca.

Cei doi muncitori care și-au pierdut viața aveau vârsta de aproximativ 50-55 de ani. La spital au fost duși 4 muncitori în vârstă de 33, 34, 50 și 53 de ani.

Intervenția a fost încheiată, a mai precizat ISU. Aceasta a durat 5 ore.

UPDATE Unul dintre muncitori a fost scos mort de sub pământ. „În urma acțiunilor de căutare a fost găsită și o persoană decedată, care a fost cuprinsă integral de pământ”, a precizat ISU.

Anterior, trei muncitori fuseseră scoși de sub pământ, iar doi erau dispăruţi.

UPDATE Încă un muncitor a fost scos de sub pământ.

„În acest moment, a fost extras muncitorul care era prins în pământ până la nivelul taliei. Este în viață, conștient, stabilizat”, a mai transmis ISU.

UPDATE Doi muncitori au fost transportaţi la spital. Salvatorii au transmis că un bărbat de 50 de ani a fost transportat la Spital Universitar, iar un bărbat de 33 de ani la Spitalul Floreasca.

Albele victime sunt conştiente.

Concomitent se stabilizează malurile şantului, care are peste doi metri adâncime.

ISUBIF

ȘTIRE INIȚIALĂ

ISU Bucureşti Ilfov precizează că doi muncitori au fost scosi şi se lucrează pentru extragerea celui de al treilea, însă mai sunt doi dispăruţi sub pământ.

Sunt cinci muncitori care au fost prinși sub un mal de pământ. Din primele informații trei persoane au fost prinse sub pământ până la nivelul taliei, informează antena3.ro.

La fața locului se află pompieri și mai multe echipe medicale.

În urmă cu puțin timp, un apel la 112 anunța un incident în zona Bibliotecii Naționale unde se execută lucrări de reabilitare.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati