Museum of Immersive New Art, MINA, lansează un nou show dedicat Crăciunului

0
381

MINA, Museum of Immersive New Art, lansează un nou show, exclusiv în luna decembrie, dedicat Crăciunului.

  • Spectacolul se numeşte „Moş Crăciun şi Magia Faptelor Bune în Lumea Întreagă” şi intră în line-up-ul spaţiului imersiv, alături de „Gustav Klimt – The Immersive Show”, „Lumea Subacvatică – O călătorie imersivă a apei” şi „Inner Constellations”, din cadrul expoziţiei de new media art One Night Gallery Love Nimurad, anunţă organizatorii.

Spectacolul este creat de studioul de artişti români Les Ateliers Nomad, fondat în 2010 şi specializat în video mapping, animaţie 3D, scenografie video, post-producţie şi CGI.

Show-ul face parte din campania de sărbători de anul acesta prin care Coca-Cola pune focusul pe „bunătate” şi pe potenţialul fiecăruia dintre noi de a fi generos, sub umbrela „Lumea are nevoie de mai mulţi Moşi Crăciun”.

„Moş Crăciun şi Magia Faptelor Bune în Lumea Întreagă” durează 15 minute şi este accesibil şi recomandat celor cu vârsta de peste 3 ani. Spectacolul arată o noapte din viata lui Moş Crăciun, timp in care face o călătorie în jurul lumii. Întors la Polul Nord, acesta este aşteptat de elfi, care au pregătit deja cadourile.

Cele patru spectacole prezente în decembrie în spaţiul imersiv al muzeului durează 60 de minute şi pot fi urmărite de miercuri până vineri între orele 12-21, iar sâmbăta şi duminica între 10 şi 21. Preţul unui bilet este de 50 de lei.

În plus, copiii se pot bucura de noi instalaţii în spaţiul dedicat lor, MINA Kids, dar şi de întregul muzeu, decorat special pentru sărbători. Iar pe 23 şi 24 decembrie, vizitatorii vor putea să îl salute pe Moş Crăciun, care va fi prezent câte 4 ore în fiecare zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.