Musicalul My Fair Lady revine pe scena Sălii Palatului cu o reprezentație specială de Crăciun

După succesul reprezentației sold-out din luna octombrie, „My Fair Lady”, celebra poveste muzicală care a făcut înconjurul lumii și a cucerit milioane de spectatori, revine la Sala Palatului de Crăciun.

Producția românească a musicalului „My Fair Lady”, pusă în scenă cu succes de regizorul Răzvan Ioan Dincă, va avea loc pe 27 decembrie, începând cu ora 19:00 și îi va aduce în prim plan pe unii dintre cei mai apreciați artiști ai momentului, scrie Ziare.com.

Horia Brenciu, Irina Baiant, Adrian Nour, Ecaterina Ladin, Ionuț Burlan, Anca Țurcașiu, Florin Budnaru, Irina Bucescu sau Ovidiu Usvat alături de alți peste 70 de artiști, cântăreți, actori și dansatori vor transformă Sala Palatului într-un univers magic.

Povestea de dragoste a stangacei florărese Eliza Doolittle jucată de soprana Irina Baiant și a ilustrului profesor Henry Higgins ce îl are că protagonist pe Horia Brenciu, cel care își propune să o transforme într-o veritabilă doamna, îi va captivă pe toți cei prezenți atât cu interpretări vocale remarcabile cât și cu jocul actoricesc, umorul și șarmul britanic specific anilor 1900.

În acompaniamentul orchestrei live, condusă de dirijorul Daniel Jinga, completată de cor și de momente coregrafice spectaculoase, spectatorii vor fi purtați dincolo de limitele unui spectacol convențional, într-o lume captivantă, seducătoare dar reală, în care teatrul, muzică și dansul se îmbină într-o armonie perfectă.

Complex, inedit, creat pentru suflet și minte deopotrivă, spectacolul „My Fair Lady” este considerat de criticii din întreagă lume „musicalul perfect”.

Biletele pentru reprezentația musicalului „My Fair Lady” ce va avea loc pe 27 decembrie, la Sala Palatului pot fi achiziționate din rețeaua Iabilet.ro, precum și de la magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, stația de metrou Unirii 1, magazinul Muzică, IQ BOX, Uman, Libmag, Casă de Balet, de la terminalele Selfpay, sau de la Sala Palatului, la prețuri variabile în funcție de categoria de loc.

Persoanele care doresc să participe la acest spectacol alături de cei dragi pot profită de pachetele „Friends and family”, pentru care se aplică un preț special. La peste 8 bilete cumpărate, clientul va beneficia de o reducere de 20%, iar la mai mult de 4 bilete cumpărate se va aplică o reducere de 15%.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati