Muzeul Naţional de Istorie a României nu organizează în acest an Noaptea Muzeelor

Muzeul Naţional de Istorie a României anunță că nu va organiza în acest an Noaptea Muzeelor.

„Din motive obiective, nu vom organiza anul acesta evenimentul Noaptea Europeană a Muzeelor. În data de 18 mai, muzeul va avea program normal de vizitare, cuprins în intervalul orar 10,00 – 18,00 (Casa de bilete se închide la 17,15). Accesul în muzeu se va face pe baza achiziţionării unui bilet de vizitare”, a anunţat marţi instituţia muzeală, într-o postare pe pagina de Facebook.

Totodată, MNIR precizează că, începând cu data de 15 mai, preţul unui bilet de acces va fi de 5 lei pentru toate categoriile de vizitatori, iar pentru copiii cu vârsta de până la 18 ani accesul va fi gratuit.

„Această regulă se aplică până când vom deschide două noi expoziţii temporare în Holul Central (final de mai – început de iunie). Vă mulţumim pentru înţelegere şi susţinere”, a transmis MNIR.

Săptămâna trecută şi Muzeul Naţional de Artă al României a anunţat că nu va participa la ediţia din acest an a Nopţii Muzeelor, după ce membrii Sindicatului Specialiştilor din instituţia muzeală au informat că nu vor efectua ore suplimentare în afara programului obişnuit de lucru în data desfăşurării evenimentului, notează Agerpres.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati