myBAC, platforma prin care poți studia ONLINE pentru Examenul de Bacalaureat

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat pe pagina sa de facebook că a fost lansat site-ul myBac, un instrument util prin care elevii pot studia online pentru examenul de bacalaureat. Materia este în format video, pdf si audio cu explicatii teoretice si rezolvări ale problemelor reprezentative.

  • ”Primaria Municipiului Bucuresti anunta ca, pe langa platforma de e-learning, lansata ieri prin Proedus, www.hubproedus.ro, si mediul privat doreste sa contribuie la recuperarea orelor de curs ale elevilor pentru sustinerea bacalaureatului.

Salut initiativele private care vin in sprijinul elevilor bucuresteni. Avand in vedere ca mii de elevi sunt nevoiti sa stea acasa in aceasta perioada, oferirea unor mijloace de informare educationala alternative este foarte importanta si de aceea Primaria Capitalei, prin Proedus, a lansat o platforma care ofera cursuri gratuite elevilor. Acum, acestui demers s-a alaturat si o initiativa privata care ofera elevilor de liceu, in special celor din clasa a XII-a, materiale suport in vederea pregatirii examenului de bacalaureat.

Edunation ofera acces gratuit la platforma tuturor elevilor de liceu pe durata acestei perioade.”, a transmis Firea.

In plus, se doreste implementarea gratuita a platformei in 4 licee bucurestene, timp de 1 an.

Cum te va ajuta myBac

Întreaga materie este în format video cu explicații teoretice și rezolvări ale problemelor reprezentative, fiind structurată în subiecte-tip, capitole și lecții, urmărind îndeaproape programa de Bacalaureat.

La acestea se adaugă funcționalități care te vor ajuta în procesul de învățare-forum,
caiet de clasă cu descriere pe scurt a materialelor, funcționalități de gestionare a lecțiilor parcurse.

Totodată, elevii interesați pot regăsi în myBac materie actualizată, profesori cu experiență, o abordare prietenoasă și abonamente accesibile.

Pe perioada închiderii școlilor, accesul în myBac este GRATUIT.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati