Năstase: Candidații aduși pentru imagine pot deveni ”păsări migratoare”

0
44
psd

Fostul premier și președinte al PSD Adrian Năstase a declarat, miercuri, că social-democrații își asumă riscuri importante atunci când promovează listele cu „implanturi” artificiale, gândite pentru imagine, afirmând că acestea nu vor genera voturi suplimentare pentru PSD din partea Dreptei sau a „societătii civile”.

„Listele cu „implanturi” artificiale, gândite pentru imagine, nu vor genera voturi suplimentare pentru PSD din partea Dreptei sau a „societătii civile”. Pe de altă parte, ideea de a face din PSD un partid „bio”, printr-o „nouă” reformă (a câta?), nu cred că va da rezultate, nici de data asta. Sigur, partidul trebuie, in opinia mea, să-si definească noile tinte electorale si să-si adauge pe liste profesionisti cu sensibilităti de stânga. Am explicat, de multe ori, intre altele, rolul Departamentelor in identificarea unor posibili candidati. Unii candidati adusi insă doar pentru imagine pot deveni „păsări migratoare” atunci când partidul, după alegeri, riscă să intre in opozitie timp de patru ani”, a scris Adrian Năstase. pe blogul său.

Adrian Năstase a afirmat că eliminarea de pe liste a unor oamni care s-au zbătut este contraproductivă.

„Cred, de aceea, că eliminarea de pe listele partidului a unor oameni care s-au bătut pentru a exprima si apăra decizii unanime ale partidului, la care unii din decidentii de astăzi au fost cel putin martori, este incorectă si, pe termen lung, posibil contraproductivă. Eu nu am dat niciun nume in postarea mea, intitulată „mesajul e omul”, dar am vrut să subliniez că loialitatea intr-un partid – cea care ii asigură existenta pe termen lung -, nu se măsoară nici in vizite la ambasada americană, nici prin tranzactionism cu reprezentantii puterii actuale”, a adăugat Năstase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.