Natalia Intotero si Simona Bucura Oprescu, numele vehiculate pentru a prelua Ministerul Familiei, respectiv Ministerul Muncii

PSD decide luni în cadrul  Consiliul Politic Naţional care vor fi nominalizările la ministerele Muncii şi Familiei, după demisia din Guvern a lui Marius Budăi și a Gabrielei Firea.

Cine ar putea prelua conducerea ministerelor Muncii și Familiei

Natalia Intotero este favorită pentru a prelua Ministerul Familiei, în timp ce Simona Bucura-Oprescu ar urma să preia portofoliul Muncii.

Consiliul Politic Naţional al PSD se va reuni luni, de la ora 10.00, au anunţat reprezentanţii formaţiunii. Şedinţa va avea loc prin videoconferinţă, la sediul partidului din Kiseleff.

Surse politice au declarat pentru News.ro că Natalia Intotero, preşedinta Comisiei de învăţământ din Camera Deputaţilor, este favorita pentru a prelua Ministerul Familiei. La Ministerul Muncii, cele mai mari şanse pentru a-l înlocui pe Marius Budăi le are deputata Simona Bucura-Oprescu.

Natalia Intotero a fost ministru pentru Românii de pretutindeni în Guvernul Dăncilă şi secretar de stat în Ministerul de Externe în timpul guvernării Ponta. Este la al treilea mandat de parlamentar din partea PSD. Din decembrie 2020 conduce Comisia pentru Învăţământ din Camera Deputaţilor.

Sursa: B1

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati