Nava MS Diana va oferi croaziere internaționale pe Dunăre pentru turiștii români

Din 5 mai, nava MS Diana va oferi croaziere internaționale pe Dunăre pentru turiștii români. Prima croazieră este programată în perioada 5-9 mai 2022, pe ruta Orșova – Veliko Gradište – Belgrad, cu tarife ce pornesc de la 590 EURO.

În total sunt programate 20 de croaziere, cu durata cuprinsă între 5 și 8 zile (respectiv de 4, 6 și 7 nopți), în perioada mai – octombrie, informează radioconstanța.ro.

Potrivit sursei citate, croazierele operate de către nava MS Diana pornesc din portul Orșova și au ca destinații porturile Veliko Gradiște – Belgrad – Novi Sad (Serbia) și Vukovar (Croația), iar tarifele sunt cuprinse între 550 și 990 de euro de persoană. Tarifele includ toate mesele, excursii cu ghizi locali, vorbitori de limba română, precum și servicii exclusiviste la bord.

MS Diana, premieră pentru turismul din România

Începând cu 2021, MS Diana a lansat un concept unic, o călătorie de excepție, o premieră pentru turismul din România, care a venit la pachet cu o ofertă ce prezintă Delta Dunării pe toate cele trei brațe de vărsare în Marea Neagră și Fluviul Dunărea.

Anul trecut, peste 2000 de turiști români și străini s-au bucurat de vacanțe de vis la bordul MS Diana, de unde au putut admira frumusețile Deltei Dunării, dar și atracțiile cultural-istorice din Ucraina (Izmail, Cetatea Alba, Valcov și Odesa).

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati