Nava școală a Marinei Române, Bricul Mircea, escală în portul Alexandria din Egipt, ca navă-ambasador – FOTO

Nava școală a Marinei Române, Bricul Mircea, a efectuat o escală în portul Alexandria din Egipt, în perioada 19 – 22 iulie, ca navă – ambasador al mării pentru România, anunță Ambasada României în Republica Arabă Egipt.

În data de 20 iulie, a fost organizată o acțiune oficială, pe vas, cu participarea Ambasadorului, a unora din membrii Ambasadei, ofițeri de pe vasul Mircea, comandantul militar egiptean al portului Alexandria și ofițeri din staff-ul acestuia.

Foto: Facebook / Ambasada României în Republica Arabă Egipt

De asemenea, având în vedere caracterul special de navă școală al Bricului Mircea, ca și renumele de care se bucură pe plan internațional, Ambasada, împreună cu autoritățile egiptene de resort și cu conducerea vasului, a organizat și o acțiune de vizitare a navei de către membri ai comunității românești din Egipt doritori să participe, în data de 21 iulie.

Foto: Facebook / Ambasada României în Republica Arabă Egipt

Ambasada mulțumește, și pe această cale, Comandamentului Forțelor Navale Române, echipajului Bricului Mircea și membrilor comunității române care au contribuit la succesul vizitei în Egipt a navei școală a Marinei Române.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati