„Ne e frică cu bomba lângă casă” | Mărturia unui bărbat evacuat din zona staţiei GPL din Sectorul 3

0
226
Stații GPL verificate în București.
Stații GPL verificate în București.

Aproximativ 50 de persoane au fost evacuate în această seară după ce în urma unui apel la 112 au fost semnalate scurgeri de gaze la o staţie GPL din Sectorul 3, Bucureşti. Oamenii spun că stau cu frică de când au văzut ce s-a întâmplat la Crevedia, transmite antena3.ro.

A fost panică sâmbătă pe bulevardul Energeticienilor din zona Vitan-Bârzeşti, Sector 3 Bucureşti acolo unde au fost semnalate scurgeri de gaze la un robinet al unei stații GPL care fusese închisă în urmă cu trei zile.

La faţa locului , în urma unui apel la 112, au intervenit mai multe echipaje de pompieri care au acționat pentru răcirea buteliei. Zona a fost imediat evacuată, iar traficul a fost restricționat pentru cel puţin o oră.

Datorită intervenției prompte a pompierilor, pericolul a fost înlăturat, însă cei evacuaţi au trecut prin clipe de groază, mai ales după tragedia de la Crevedia.

Stația GPL a fost închisă în urmă cu trei zile din cauza unor probleme legate de amplasament.

Asta spune şi un bărbat care are locuinţa lângă staţia GPL din Sectorul 3.

” Vă daţi seama că asta este o bombă. Au venit pompierii şi ne-au spus să întrerupem puţin activitatea şi să evacuăm zona. Îmi este foarte teamă. Eu, soţia, copiii petrecem șapte ore pe zi aici, că e fix lângă gardul nostru. Autoritățile își vor face așa cum trebuie datoria, datoria față de noi, cetățenii nevinovați, să dispară altfel de bombe”, spune bărbatul care a precizat că în zonă au fost controale la staţia GPL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.