„Ne e frică cu bomba lângă casă” | Mărturia unui bărbat evacuat din zona staţiei GPL din Sectorul 3

Aproximativ 50 de persoane au fost evacuate în această seară după ce în urma unui apel la 112 au fost semnalate scurgeri de gaze la o staţie GPL din Sectorul 3, Bucureşti. Oamenii spun că stau cu frică de când au văzut ce s-a întâmplat la Crevedia, transmite antena3.ro.

A fost panică sâmbătă pe bulevardul Energeticienilor din zona Vitan-Bârzeşti, Sector 3 Bucureşti acolo unde au fost semnalate scurgeri de gaze la un robinet al unei stații GPL care fusese închisă în urmă cu trei zile.

La faţa locului , în urma unui apel la 112, au intervenit mai multe echipaje de pompieri care au acționat pentru răcirea buteliei. Zona a fost imediat evacuată, iar traficul a fost restricționat pentru cel puţin o oră.

Datorită intervenției prompte a pompierilor, pericolul a fost înlăturat, însă cei evacuaţi au trecut prin clipe de groază, mai ales după tragedia de la Crevedia.

Stația GPL a fost închisă în urmă cu trei zile din cauza unor probleme legate de amplasament.

Asta spune şi un bărbat care are locuinţa lângă staţia GPL din Sectorul 3.

” Vă daţi seama că asta este o bombă. Au venit pompierii şi ne-au spus să întrerupem puţin activitatea şi să evacuăm zona. Îmi este foarte teamă. Eu, soţia, copiii petrecem șapte ore pe zi aici, că e fix lângă gardul nostru. Autoritățile își vor face așa cum trebuie datoria, datoria față de noi, cetățenii nevinovați, să dispară altfel de bombe”, spune bărbatul care a precizat că în zonă au fost controale la staţia GPL.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati