Negoiță, apel către asociațiile de proprietari pentru reabilitarea termică a blocurilor

1
198

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, face un apel ca președinții și administratorii din blocurile unde se dorește reabilitarea termică să depună documentele necesare.

„Fac un apel către toți președinții și administratorii asociațiilor de proprietari care au blocurile nereabilitate să se adreseze Primăriei Sectorului 3. Haideți să pregătim actele, haideți să le depunem rapid. Suntem pe ultima sută de metri, nu ezitați. Mai sunt aproximativ 300 de blocuri și vom închide proiectul. Reabilitarea aceasta nu se rezumă doar la eficiență termică, cuprinde și schimbarea lifturilor, panouri fotovoltaice, un sistem de ventilație automat cu recuperare de căldură. Sunt fonduri europene de care putem beneficia, cu avantaje semnificative”, a declarat primarul Sectorului 3, Robert Negoiță.

Prin reabilitare termică cetățenii vor beneficia de: facturi scăzute cu 40%, confort termic în fiecare apartament, înlocuirea lifturilor și iluminat LED.

„Noul program privind creșterea performanței energetice prevede și montarea de panouri fotovoltaice”, a mai punctat primarul Robert Negoiță.

Reabilitarea termică se va realiza cu finanțare europeană prin Programul Național de Redresare și Reziliență.

Cetățenii, președinții și administratorii blocurilor pot obține informații referitoare la indicatorii tehnico-economici pentru creșterea performanței energetice de pe  site-ul Primăriei Sectorului 3, aici.

Totodată, locuitorii Sectorului 3 care au nevoie de îndrumare pot solicita informații la adresa de e-mail investitiiachizitii@primarie3.ro.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.