Negoiță s-a întâlnit cu elevi din Sectorul 3 reprezintă România la prestigioase competiții mondiale

 Primarul Robert Negoiță s-a întâlnit joi cu elevi care învață în Sectorul 3 și care reprezintă cu succes România la prestigioase competiții mondiale.

Anul trecut, o echipă de la Liceul Teoretic Internațional de Informatică din Sectorul 3 lansa al doilea picosatelit în spațiu, cu sprijinul Primăriei Sectorului 3. În cadrul întâlnirii de joi, 15 marie, echipa de liceeni RomSpace a prezentat proiectul inovator. De asemenea, primarul Robert Negoiță a urmărit cu interes prezentarea susținută de elevii liceului ICHB, câștigătoare a concursului european „Imagine EU”. Liceenii prezenți la întâlnire au avut ocazia de a-și face cunoscute propunerile lor pentru locuințele verzi, din viitor.

Am rămas plăcut impresionat de cât de mult au muncit acești tineri să se informeze despre noile sisteme și cum să le implementeze în propunerile lor. Un mare bravo tuturor, la fel și îndrumătorilor și părinților. Le spun și aici, succes la învățat și sper ca, oriunde ar merge la studii mai departe, să revină acasă. Avem aici nevoie de ideile lor interesante și utile, de voința și de puterea lor de muncă”, a declarat primarul Sectorului 3, Robert Negoiță.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati