Nereguli la Gara de Nord ⁄ Opt taximetriști au fost amendați de Poliția Locală

Poliția Locală a Capitalei și Poliția Transporturi Feroviare au verificat legalitatea activității de taximetrie din zona Gării de Nord a Bucureștiului, unde au descoperit taxiuri fără autorizație de transport persoane, lipsa stației radio sau autotrisme care nu respectau măsurile de protecție sanitară.

Reprezentanții autorităților locale au sancționat opt conducători auto, valoarea amenzilor ridicându-se la 15.000 de lei. Ca măsuri complementare au fost reținute două autorizații taxi.

In decurs de trei ore, au fost verificate documentele de transport a 29 de autoturisme, opt conducători auto fiind sancționați contravențional pentru nerespectarea Legii taximetriei.

Valoarea amenzilor a fost de 15.000 de lei iar ca măsuri complementare au fost reținute două autorizații taxi”, potrivit unui comunicat de presă.

Totodată, în alte două cazuri, inspectorii D.G.P.L.C.M.B. au sesizat Brigada Rutieră Bucuresti pentru reținerea certificatelor și a plăcuțelor de înmatriculare.

În primele trei luni ale anului, pentru nerespectarea Legii privind transportul în regim de taxi, polițiștii locali din cadrul D.G.P.L.C.M.B. au aplicat amenzi in valoare de 73.700 de lei.
Acțiunile vor continua.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati