Nervi și frustrare la Centrul de testare gratuită de la Spitalul Obregia. Programul a fost schimbat din pix

Scandal la Spitalul Obregia din Capitală, acolo unde oamenii au venit de la prima oră a dimineții pentru a beneficia de testare gratuită PCR. Surpriză, însă, programul centrului de testare a fost modificat din pix, iar bucureștenii au stat la coadă și 3 ore pentru un test.

Bucureștenii formează cozi la centrele de testare COVID, iar timpul minim de așteptare este de cel puțin 2 ore. Oamenii așteaptă în frig să se testeze gratuit, conform antena3.ro.

Oamenii stau ore în frig pentru un test PCR gratuit

Persoanele care prezintă simptome de infectare cu virusul SARS-COV-2 trebuie să sune înainte la Direcția de Sănătate Publică București pentru a se programa la unul dintre centrele care oferă testare gratuită în Capitală

În baza programării făcute la DSP, bucureștenii nu au stabilit și adresa centrului de testare, iar din lipsa acestei situații organizatorice nu au cum să evite cozile. Astfel, timpul de așteptare crește considerabil.

Programul s-a schimbat din pix, ei n-au știut

Bucureștenii au stat la coadă și 3 ore la Centrul de testare gratuită de la Spitalul Obregia, aflat în Sectorul 4.

Programul de lucru a început la ora 10:00, în loc să înceapă la ora 08:00, așa cum a fost comunicat inițial. Această modificare din pix nu a fost înțeleasă, deoarece se formează cozi interminabile la centrele de testare din cadrul spitalelor, iar oamenii ajung să aștepte și 3 ore pentru un test RT-PCR, mai spune sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati