Netflix anunţă că lansează 70 de filme în 2021 – VIDEO

0
100
sursa foto: Unsplash

Platforma Netflix, marea câştigătoare a anului cinematografic 2020 marcat de pandemie, a anunţat lista cu lansările sale programate pentru 2021.

Aceasta conţine nu mai puţin de 70 de lungmetraje şi numeroase vedete, relatează AFP.

Anunţul este neobişnuit pentru serviciul american specializat în difuzarea de producţii video la cerere care, de obicei, prezintă doar câte un film odată, şi dovedeşte forţa de atac a Netflix. Platforma depăşeşte în prezent, de departe, din punct de vedere al volumului, toate studiourile de la Hollywood, scrie spotmedia.ro.

Platforma nu a comunicat datele de lansare decât în cazul a zece filme, toate programate între începutul lunii ianuarie şi jumătatea lunii martie.

Ce vedete promite Netflix

Împreună cu lista de filme, Netflix a prezentat şi un scurt videoclip care pune accent pe vedete, unde capete de afiş sunt Gal Gadot („Wonder Woman 1984”), Dwayne „The Rock” Johnson („Fast & Furious” sau „Jumanji”) şi Ryan Reynolds („Deadpool”).

Pe lângă aceste trei vedete, platforma oferă anul acesta producţii cu Regina King, Adrien Brody, Meryl Streep, Sandra Bullock, Octavia Spencer, Jeremy Irons, dar şi cu Leonardo DiCaprio sau Jennifer Lawrence, cu toţii premiaţi cu Oscar.

Printre cele mai aşteptate lungmetraje se numără filmul „Don’t Look Up” al lui Adam McKay („The Big Short” şi „Vice”), cu Leonardo DiCaprio, precum şi „The Harder They Fall”, western coprodus de rapperul Jay-Z, cu o distribuţie integral afro-americană.

Netflix pare, de asemenea, să mizeze pe „Red Notice”, cu Dwayne Johnson, Gal Gadot şi Ryan Reynolds, un film de acţiune al cărui buget ar fi de 160 de milioane de dolari, potrivit mai multor media americane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.