UPDATE Accident pe Centura Capitalei, în zona localității Dragomirești-Deal. O persoană și-a pierdut viața

Un grav accident de circulație s-a petrecut pe Centura Capitalei, în zona localității Dragomirești-Deal, transmite Poliția Română. O persoană și-a pierdut viața.

UPDATE 14:30 Un bărbat a decedat în urma accidentului de pe şoseaua de Centură

Un bărbat a decedat, iar un minor a fost transportat la Spitalul Grigore Alexandrescu în stare gravă, în urma unui accident rutier produs de Drumul Naţional Centura Bucureşti, între autoturismul în care se aflau cei doi şi o autoutilitară.

Potrivit IPJ Ilfov, traficul rutier pe sensul Bragadiru – Chitila, în zona localităţii Dragomireşti-Deal, judeţul Ilfov, se desfăşoară alternativ, pe câte o bandă, după ce iniţial acesta a fost oprit în urma accidentului.

Știre inițială

Un grav accident de circulație s-a petrecut pe Centura Capitalei, în zona localității Dragomirești-Deal, transmite Poliția Română.

Din primele informații se pare că este vorba despre tată și fiu, aflați în stare foarte gravă. Pentru salvarea lor a intervenit un elicopter SMURD.

  • Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul este oprit pe DNCB (Centura București) pe sensul Bragadiru – Chitila, în zona localității Dragomirești-Deal, județul Ilfov, din cauza unui accident între o autoutilitară și un autoturism.

În urma impactului, două persoane care se aflau în autoturism necesită îngrijiri medicale, fiind supuse manevrelor de resuscitare.

Circulația se desfășoară dirijat, alternativ, pe celălalt sens, arată sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati