News ALERT / AMENINȚĂRI în Parlament; Simonis(PSD) către Simion(AUR): „Îți sparg dinții”

0
299
Sursa FOTO Shutterstock

Astăzi gradul de violență din Camera Deputaților a ajuns la alte limite ale normalului în care Președintele de Ședință, social-democratul Alfred Simonis a adresat amenintari si apelative care cu greu pot fi reproduse, precum: ”Baga mi as p… in m..a, îți sparg dinții; tine minte daca mai faci…”, către liderul AUR George Simion.

Cei doi au ajuns la acest conflict în urma declarației de la începutul şedinţei, „un domn deputat, mai rusofil aşa” a mers la el și i-a spus „am să o violez pe mă-ta!”. Social-democratul făcea referire la liderul AUR, George Simion, care, la rândul său, a negat acuzațiile și a spus că el a fost cel jignit, potrivit digi24.ro.

„Vreau să înţelegeţi că fiecare dintre noi suntem oameni, avem limita de suportabilitate atât cât o avem, nu pot sancţiona un personaj care se comportă de trei ani în felul acesta. Nu ai ce să îi faci, singurul care poate să îl sancţioneze se află la Moscova”, a mai spus Simonis, potrivit News.ro.

În replică, liderul AUR, George Simion, a scris pe Facebook că le va arăta urmăritorilor săi „cum mă înjură de morţi şi de mamă preşedintele Camerei Deputaţilor”.

@partidul_aur_oficial

♬ sunet original – Partidul AUR ✔️

Partidul AUR a și reacționat la atac printr-un comunicat de presă:

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) îi solicită președintelui PSD, prim-ministrul Marcel Ciolacu, și președintelui PNL, Nicolae Ciucă, retragerea sprijinului politic pentru deputatul Alfred Simonis, președinte interimar al Camerei Deputaților, pentru comportamentul agresiv și limbajul suburban pe care îl manifestă în mod constant în plenul Camerei Deputaților la adresa parlamentarilor opoziției.

Este inacceptabil ca un individ care s-a remarcat de-a lungul carierei politice doar prin veleitățile de bișnițar și de combinator să ocupe a treia funcție din statul român și să păteze imaginea funcției de reprezentant al românilor. Funcția de președinte al Camerei Deputaților ar trebui să impună o anumită conduită, lucru total străin sinecuristului Alfred Simonis, zis și Freddy.

Tehnicile sale de intimidare, de manipulare, precum și limbajul suburban au atins astăzi noi culmi ale tupeului, după ce și-a permis ca în cel mai grotesc mod să adreseze injurii greu de reprodus președintelui AUR, deputatul George Simion, cel care i-a solicitat o serie de explicații. Însă, disprețul și aroganța l-au făcut pe Freddy Simonis să își arate adevărata față, aceea de interlop eșuat.

Deși cunoștea foarte bine realitatea, știa exact cum s-au petrecut faptele, Freddy Simonis a ales să mintă în fața presei, așa cum a fost învățat în laboratoarele politice din K10, sperând că adevărul nu va ieși la suprafață.

Doar că s-a dovedit, încă o dată, că minciuna lui Freddy Simonis și a PSD-ului are picioare foarte scurte. Injuriile și atitudinea disprețuitoare a acestuia pot fi urmărite accesând acest link:

https://vm.tiktok.com/ZGedBy148/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.