NEWS ALERT | Au început lucrările la Spitalul Metropolitan din Capitală

Astăzi au început săpăturile la fundația Spitalului Metropolitan din Capitală, un ”centru de excelență”, cu secții unice sau foarte rare, a anunțat Gabriela Firea pe pagina de facebook.

„Zi memorabilă pentru domeniul sănătății! Azi au început săpăturile la fundația Spitalului Metropolitan Sf. Sebastian. Am muncit doi ani, cu cei mai buni arhitecți, structuristi, ingineri, proiectanți, din țară și din Franța, pentru a construi cel mai modern spital din țară”, a postat edilul Bucureștiului.

Incep lucrarile la Spitalul Metropolitan

Zi memorabila pentru domeniul sanatatii! Azi au inceput sapaturile la fundatia Spitalului Metropolitan Sf. Sebastian. Am muncit doi ani, cu cei mai buni arhitecti, structuristi, ingineri, proiectanti, din tara si din Franta, pentru a construi cel mai modern spital din tara. 3 corpuri de cladire, un turn cu heliport, corp pentru mama si copilul, cazare pentru familiile pacientilor, locuinte pentru medici, cresa si gradinita pentru copiii acestora. Va fi un centru de excelenta, cu sectii unice sau foarte rare in intreaga tara. Sa fiti sanatosi! Sa nu aveti nevoie de spital. Dar daca, totusi, viata va aduce si in aceasta situatie, sa stiti ca noi suntem aici si construim pentru dumneavoastra!❤️#SpitalulMetropolitan #SpitalulSfantulSebastian#PromisiuniOnorate#DinGrijăPentruOameni#PentruSănătate

Publicată de Gabriela Firea pe Vineri, 10 iulie 2020

Spitalul Metropolitan va avea trei corpuri de clădire, un turn cu heliport, corp pentru mama și copilul, cazare pentru familiile pacienților, locuințe pentru medici, creșă și grădiniță pentru copiii acestora.

”Va fi un centru de excelență, cu secții unice sau foarte rare în întreagă țară”, a conchis Firea.

Indicatorii tehnico-economici pentru spitalul metropolitan propus de primarul Gabriela Firea au fost aprobați de Consiliul General în decembrie 2019. Potrivit documentului, edificarea spitalului va costa 4,7 miliarde lei cu tot cu TVA, aproape un miliard de euro, dintre care 2,4 milioane lei pentru construcție și montaj, iar durata de execuție, 5 ani.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati