News Alert / Avertisment de la meteorologi – vreme rea pentru București și nouă județe

Până la ora 20:00 este cod galben de ceață în București, cu vizibilitate redusă local sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri.
Tot până la ora 20:00, județele Ialomiţa, Călăraşi, Giurgiu și Ilfov se aflăsub Cod galben de ceață care determină scăderea vizibilității sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri.
  • Prognoza meteo 31 ianuarie 2021 pentru București

Valorile termice se vor situa peste mediile climatologice. În cursul zilei cerul va fi temporar noros, însã începând cu orele serii nebulozitatea se va accentua şi temporar va ploua, posibil moderat cantitativ. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri mai ales în a doua parte a intervalului, când viteza la rafalã va atinge 40…45 km/h. Temperatura maximã va fi de 5…7 grade, iar cea minimã va fi de 1…2 grade. Dimineaţa vor mai fi condiţii de ceaţã

  • Prognoza meteo 1 februarie 2021 pentru București

Cerul va avea înnorãri şi, mai ales în primele ore ale zilei, va mai ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar cea minimã de 1…2 grade. Mai ales spre sfârşitul intervalului, se va semnala ceaţã.

  • Prognoza meteo 2 februarie 2021 pentru București

Vremea va fi în general închisã, cu nebulozitate joasã persistentã în cea mai mare parte a intervalului. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 5 grade, iar cea minimã va fi de 1…3 grade. Dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţã.

  • Prognoza meteo 3 februarie 2021 pentru București

Vremea se va încãlzi şi va deveni deosebit de caldã pentru începutul lunii februarie. Cerul va fi variabil, iar mai ales la începutul zilei va mai fi nebulozitate joasã sau ceaţã. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã va fi de 9…11 grade, iar cea minimã de 1…3 grade.

Sursa: antena3.ro

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati